maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Nieuwbouw Hollywoud gestart

4 mei 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - In Almkerk wordt gewerkt aan een nieuwe wijk: Den Doorn. In de eerste fase komt naast woningbouw een nieuw kantoor voor de Rabobank en de nieuwbouw van Servicebioscoop Hollywoud. De bouw van de bioscoop is onlangs gestart!

De bioscoop hoopt aan het einde van dit jaar te verhuizen naar de nieuwe locatie. Een modern, groen gebouw dat op gaat in de natuur. De bioscoop krijgt een ruime foyer, vier filmzalen en voldoende parkeerplaatsen. De filmzalen worden op palen gebouwd, te midden van de bestaande gebouwen.

De nieuwbouw is een spannende tijd voor eigenaar Laban Duijnhouwer: “Al zestig jaar zijn we in de regio actief als bioscoop. In 1996 betrokken wij het huidige pand in Woudrichem. We hopen voor het einde van het jaar te kunnen verhuizen naar het nieuwe Hollywoud. Uiteraard bedanken wij alle bezoekers van de afgelopen jaren, voor het in ons gestelde vertrouwen. Zonder jullie kunnen wij een nieuw Hollywoud niet realiseren. Gesprekken met projectbegeleiding, architect, bouwer, bank, grondverkoper en gemeente gingen aan dit punt vooraf. We zijn blij dat we met eerdergenoemde mensen dit voor ons geweldige project tot een goed einde kunnen brengen. De eerste paal is een feit, op naar het nieuwe Hollywoud!”

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.