vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Waterschappers doen mee aan Roparun

3 mei 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Een aantal medewerkers van Waterschap Rivierenland (team 242: De Waterlopers) doet mee aan de Roparun in het Pinksterweekend van 2011. De Roparun is een (estafette)loopevenement van Parijs naar Rotterdam voor een goed doel. In de nacht van 6 op 7 mei a.s. oefenen deze waterschappers door mee te doen aan de trainingsloop voor de Roparun in Hank (Noord Brabant). De start is om 22.00 uur aan de Kerkstraat, ter hoogte van Partycentrum ’t Uilvernest in Hank. De route is te vinden op de site van de Stichting Hankse Hardloop Organisatie www.stichtingh2o.nl

Lees meer over:

Werkendam hank roprarun
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.