maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Werkendam kan afval beter scheiden

3 mei 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Omdat het afval onvoldoende wordt gescheiden in de gemeente Werkendam, doet het college van b. en w. een voorstel voor een geheel nieuwe aanpak. Het collegevoorstel omvat een aantal ideeën. Zo moet, zo vinden burgemeester en wethouders, het aanbieden van de grijze container vanaf 2012 duurder worden. Het laten legen van de groene gft-container wordt dan goedkoper. Een ander voorstel is om plastic afval op te halen. Dat kan dan tegelijkertijd met het inzamelen van de grijze container gedaan worden. (Brabants Dagblad)
 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.