Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Woerkum D1 neemt revanche

3 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 2 mei was de return van de wedstrijd van 23-04-2011. Die wedstrijd werd tegen Schelluinen verloren met 0-4. Er was dus reden om de wedstrijd vol passie en strijd aan te pakken. In de bespreking werd dus ook gehamerd op het revanchegevoel van de jongens. omdat de thuiswedstrijd verloren was door te weinig inzet, te onrustig voetbal en geen rust aan de bal.

Al heel snel in de wedstrijd bleek dat de juiste snaar was geraakt bij de jongens en dat terwijl er 3 vaste spelers van Woerkum er niet bij waren wegens vakantie, wel was er voor deze jongens vervanging geregeld in de personen van Swen,Luca en Wessel, allen van de E1.

Lees hier verder...

 
 

 

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.