Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Come and Help Biesbosch cruise

2 mei 2011 (door AalburgNet)

REGIO ALTENA - Op zaterdag 14 mei a.s. organiseert de stichting Come and Help foundation een tweetal Biesbosch cruises. Gedurende een ruim 2 ½ uur durende rondvaart door de Biesbosch kunt u op het schip van Tienerfriends genieten van een heerlijk menu.

Het menu, bestaande uit Nederlands en Afrikaans eten wordt geheel verzorgd door een groep vrijwilligers die in juli naar Kenia zullen afreizen om daar geheel belangeloos een school te bouwen voor de Masai bevolking.
 
Voor de reis en de realisatie van dit project, welk wordt uitgevoerd onder verantwoording van The Style Foundation is een bedrag nodig van ongeveer  €70.000,-- Middels het organiseren van deze Biesbosch cruise hopen zij zo een deel van het bedrag bijeen te brengen.
De kosten van deze Dinercruise bedragen €25,00 voor volwassenen en €15,00 voor kinderen onder de 16 jaar. Deze prijzen zijn inclusief twee drankjes.
 
Wilt u genieten van een prachtige cruise met diner waarmee u direct de Masai bevolking helpt aan een betere toekomst, meld u dan nu aan via www.come-and-help.org, of bel 06-24359461. De eerste afvaart is om12.00 uur, de tweede vertrekt om 15.00 uur.

Een kwartier voor afvaart wordt u verwacht op de plaats van vertrek, Kerkeinde 69 Sleeuwijk ( langs de dijk van Sleeuwijk naar Werkendam).
Helaas is het cruiseschip niet rolstoeltoegankelijk. Kinderen onder de 16 zijn onder begeleiding van harte welkom.

Komt u uit het Land van Heusden en Altena maar heeft u geen vervoer? Voor een vrijwillige bijdrage komen wij u halen. Meldt u hiervoor aan op telefoon nummer 06-36315251.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.