maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Nieuwendijkse slager ook in Hank

30 april 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Na tien jaar krijgt Hank weer een slager. De Nieuwendijkse Keurslager Ron de Kwant en zijn vrouw Angela beginnen in 2013 een zaak in het pand aan de Kerkstraat in Hank, waar haar ouders in het verleden een bloemenwinkel dreven en waar nu een sorteercentrum van TNT zit.  Dat sorteercentrum verdwijnt binnenkort.

De Kwant en eerder zijn vader drijven sinds 1983 een slagerij in Nieuwendijk. De slager denkt dat Hank een goede plek is om zich te vestigen. De Kwant heeft nu al veel klanten uit Hank, en rekent ook op klanten van recreatiepark De Kurenpolder. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.