donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

PvdA stelt vragen over voetgangersbrug

30 april 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De Partij van de Arbeid afdeling Werkendam heeft opnieuw vragen gesteld over het verwijderen van het voetgangersbruggetje over de Singel in Nieuwendijk, eind vorig jaar. Tot verrassing van veel inwoners van Nieuwendijk werd de houten voetgangersbrug in oktober onaangekondigd door de gemeente weggehaald. Dat was nodig omdat na een inspectie bleek dat de brug in zeer slechte staat verkeerde. De brug werd met name gebruikt door leerlingen van de nabijgelegen basisschool De Regenboog en bezoekers van dienstencentrum De Singel. (BD)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.