Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Redactiecollega/webmaster gezocht Woudrichem.net

30 april 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Samen met Aalburg.net en Werkendam.net vormt Woudrichem.net hét virtuele marktplein voor de regio Altena. Woudrichem.net schoof als laatste aan en is sinds januari 2011 online, drie jaar na de lancering van Aalburg.net en drie maanden na Werkendam.net (oktober 2010). De sites van Aalburg en Werkendam worden gedraaid door een zelfstandige redactie. Nu Woudrichem nog!

Vanwege het gestaag groeiende aantal bezoekers is de redactie van Woudrichem.net op zoek naar een redactiecollega annex webmaster. Iemand die snapt hoe internet werkt en gevoel heeft voor het schrijven van korte artikelen. Bij voorkeur woon je in Woudrichem of één van de kernen.

Lijkt je dit wat?
Reageer via infobox@woudrichem.net dan kijken wij samen wat we voor welkaar kunnen betekenen...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.