Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Groot onderhoud huurwoningen Woonlinie

30 april 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ieder jaar voert Woonlinie onderhoud uit aan een deel van haar huurwoningen. Het gaat dan onder andere om buitenschilderwerk, het vervangen van schoorstenen, het vervangen van dakpannen en het aanbrengen van dakisolatie, het vervangen van cv ketels en het plaatsen van isolatieglas (op verzoek van huurders, tegen huurverhoging).

Iedere bewoner ontvangt van Woonlinie minimaal een maand voor aanvang van de werkzaamheden schriftelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert, informeert ruim een week voor aanvang van de werkzaamheden alle bewoners schriftelijk over de startdatum. Voor de daadwerkelijke uitvoering wordt met elke bewoner vooraf een afspraak gemaakt. Meer info bij Woonlinie op www.woonlinie.nl

KLIK hier voor data, plaatsen, straten en werkzaamheden...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.