vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Tanken met gestolen kentekenplaten

28 april 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  De politie heeft gisteravond, op de Vijverlaan, een 35-jarige man uit Sprundel aangehouden. Agenten controleerden rond de klok van 23.30 uur de man die een auto bestuurde. Tijdens het aanspreken rees het vermoeden dat hij onder invloed van een verdovend middel verkeerde. De man gaf toe GHB verslaafd te zijn. Hij overhandigde op verzoek van de agenten een flacon met daarin de resten van GHB. Tijdens het vervolgonderzoek trof de politie  in de auto een flesje GHB en kentekenplaten aan. Navraag wees uit dat de platen van diefstal afkomstig waren. Tijdens het verhoor bekende de verdachte de kentekenplaten te hebben gebruikt bij meerdere tankbeurten. Zonder de brandstof te betalen reed hij na iedere tankbeurt weg. De politie heeft de platen in beslag genomen. Tegen de Sprundelnaar wordt proces verbaal opgemaakt

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.