maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Werkendam snijdt ook in eigen organisatie

28 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  De gemeente Werkendam gaat flink snijden in de eigen organisatie.Het college van burgemeester en wethouders stelt voor om twee ton te korten op de eigen organisatie. De fracties staan hier volkomen achter. Omdat Werkendam tot en met 2014 1,1 miljoen euro moet bezuinigen, maakte het college een plan van aanpak, dat dinsdagavond aan de raadsfracties werd gepresenteerd. Het plan laat zien op welke uitgaven het college denkt te kunnen bezuinigen en waaraan de meeste prioriteit wordt gegeven.

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.