dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

Jongerenconferentie 2011

28 april 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Op zaterdag 7 en zondag 8 mei vindt op de Friendship in Sleeuwijk de tweede jongerenconferentie van stichting Tienerfriends plaats. De conferentie die twee dagen duurt bestaat uit diverse bijeenkomsten en workshops. De conferentie begint zaterdag 7 mei om 10 uur.

Het hoofdthema van de conferentie is ‘Als Pasen en Pinksteren op één dag vallen’. Diverse sprekers zullen aan de hand van dit thema spreken. Op zondagavond sluiten we af met een feestelijke bijeenkomst, Dominee Wouter Schraven uit Andel zal tijdens deze slotbijeenkomst een korte overdenking verzorgen!

Ook dit jaar heeft de organisatie weer een veelkleurig palet aan sprekers uitgenodigd:

• Steven verhorst (Evangelist te Gorinchem)
• Ds. Jan Breman (Voorganger Chr. Gereformeerde kerk en evangelist te Zwijndrecht)
• Setkin Sies (Spreker en christelijk pionier, o.a. bekend van YFC Rotterdam)
• Ds. Wouter Schraven (Voorganger Gereformeerde kerk Andel)
• Aart Bloemheuvel (Voorganger Evangelische kerk Linschoten)

De conferentie zal plaatsvinden op de ‘Friendship’ het schip van stichting Tienerfriends (Hoef 15, Sleeuwijk). Het is verstandig om op tijd in te schrijven want vol=vol. In principe gaan wij er vanuit dat de jongeren die aan deze conferentie deelnemen thuis of elders overnachten, wanneer dit niet mogelijk is hebben we een beperkt aantal slaapplaatsen en ontbijt beschikbaar.
De conferentie is bedoeld voor jongeren tot ongeveer 25 jaar. De kosten van de conferentie zijn € 15,- voor twee dagen, een enkele dag kost € 10,- dit is inclusief maaltijden. Meer informatie of aanmelden kan via: aanmelding@jongerenconferentie2011.nl of 06-22627805
Website: www.jongerenconferentie2011.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.