donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Wandelvierdaagse van Giessen gestart

28 april 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Dinsdagavond werden de eerste kilometers gewandeld van de wandelvierdaagse in Giessen. Vrijdag is de laatste wandeldag door de gemeente Woudrichem. Naar schatting zullen vijfhonderd inwoners van de gemeente Woudrichem aan de vierdaagse mee doen. Zo'n vierhonderd wandelaars schreven zich vooraf in. Vanavond, dinsdag, zullen alle deelnemers tussen zes en zeven uur vertrekken. Het evenement wordt voor de vijfde keer gehouden. De start en finish zijn steeds bij de feesttent aan de Parallelweg in Giessen. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.