woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Eefting wint Altena Biesbosch Ronde

26 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De 22-jarige renner uit Apeldoorn van Metec drukt zijn voorwiel als winnaar over de streep voor Ralph Gelens en ploeggenoot Robin Wennekes.

Paasmaandag in Werkendam stond helemaal in het teken van het wielrennen. Terwijl de elite-amateurs de pedalen rond draaiden voor de derde editie van de klassieker Altena Biesbosch Ronde kwamen op het lokale parcours de recreanten en de sportklasse-amateurs in actie.Het was goed toeven maandag in ­Werkendam met een heerlijke zomerse temperatuur. Vanuit de voortuin, het terras of langs het parkoers konden de toeschouwers genieten van een echte wielerdag. De recreanten beten de spits af. Winnaar in de A-categorie werd Gerben Vreugdenhil uit Naaldwijk. Bij de B-categorie was het een Werkendams podium met Menno van Wijk, Martin Voordendag en Ties van Dijk. (Het Kontakt)

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.