vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Overlast in Biesbosch door extreme drukte

26 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het relatief late Paasweekeinde in combinatie met het warme weer heeft de afgelopen dagen voor extreme drukte gezorgd in de Biesbosch. Een klein deel van de bezoekers zorgde daarbij voor veel overlast. Speedboten, harde muziek, kampvuren en andere 'excessen' verpestten volgens boswachter Thomas van der Es voor veel mensen de sfeer in het Nationaal park. Van der Es: "Laat ik vooropstellen dat het overgrote deel van de bezoekers naar de Biesbosch kwam om te genieten van de rust, de natuur en de vogels. Maar er is helaas een kleine categorie mensen die geen rekening wil houden met de andere recreanten en met de natuur." (Brabans Dagblad)
 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.