donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Paaswandeltocht geslaagd

26 april 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL / WIJK EN AALBURG - De Vrijbuiters uit Wijk en Aalburg hebben er weer een mooie route van gemaakt. Lopen in de eigen streek geeft natuurlijk veel herkenning, maar alleen het feit al dat sommige stukken van het parcours nu eens andersom werden gelopen in vergelijking tot andere tochten, is ontzettend leuk. Kort gezegd was het van Wijk en Aalburg via Andel naar Woudrichem, daar de oversteek naar Loevestein met het voetveer, vervolgens via het Munnikenland richting Wilhelminasluis en dan weer langs Andel richting Wijk en Aalburg.
Natuurlijk werd een stop gemaakt op de Wilhelminasluis, tenslotte is dat de geboortegrond van AndelWandelt. Aardig vooral dat het complete bestuur en alle leden van AndelWandelt nu eens bij elkaar waren. (Andel Wandelt)

Lees meer over:

paaswandeltocht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.