woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Acht verenigingen genomineerd als Vereniging van het jaar

25 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Op zaterdag 14 mei a.s. reikt wethouder De Jong  voor de dertiende de prijs uit aan de vereniging van het jaar 2011. Het CDA-Werkendam wil hiermee verenigingen opnieuw in het zonnetje zetten. De Werkendamse CDA-fractie hecht grote waarde aan een bloeiend verenigingsleven en wil met de prijs het belang daarvan nog eens onderstrepen. Maar liefst acht verenigingen uit de gemeente Werkendam zijn genomineerd en maken kans op de titel van VERENIGING VAN HET JAAR 2010 met de daaraan verbonden prijs van € 200,- 

De volgende verenigingen zijn genomineerd 

  • Parochiekoor “Onze Lieve vrouw Onbevlekt Ontvangen” Hank
  • HSV De Vrolijke Vissers uit Hank
  • Vrienden Stromenland Werkendam
  • Comité A4D Werkendam
  • Brandweervrijwilligers Werkendam
  • Beachsport vereniging Werkendam
  • Fanfarecorps “Overwinning Na Strijd” Nieuwendijk
  • Toneelvereniging Entree Sleeuwijk


Meedoen kan nog steeds

Om deel te kunnen nemen aan de verkiezing van de ‘Vereniging van het jaar’ vragen we u op papier te zetten waarom uw vereniging die prijs verdient. Uiteraard mag dit ook door individuele leden worden gedaan. Schrijf op waarom uw vereniging de prijs verdient en stuur uw inzending naar;

CDA-Werkendam
p/a J.C.Assink-v.d. Bogert
Munnikenland 21N
4254 EA Sleeuwijk
of per email  jenny.assink@werkendam.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.