woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Toneel op locatie en Altena mag meespelen

23 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In de zomer van 2010 werd het door Werkendammer Sjaak Wallaard geschreven toneelstuk “Het slot vertelt weer” een groot succes. Dit stuk was een megaproductie en is op locatie in Noordeloos opgevoerd door een vijftigtal personen uit die regio.

Sjaak Wallaard heeft de smaak te pakken en is van mening dat dit succes voortgezet moet worden. Hij heeft wederom de pen ter hand genomen, en schref het toneelstuk "’t Wakend oog”.

Ook dit stuk is bedoeld om groots te worden opgevoerd en de keuze van de schrijver viel een locatie in de regio Werkendam. Om deze productie te kunnen realiseren en het toneelgevoel in de gemeente Werkendam alvast aan te wakkeren, werd in januari 2011 een start gemaakt met de oprichting van de nieuwe toneelvereniging Utopia.
Utopia heeft ondertussen contact gelegd met het gemeentebestuur van Werkendam. De plannen voor de productie zijn goed ontvangen. Er staat Utopia nu dus niets in de weg een aanvang te maken. Dat houdt onder meer in het enthousiast maken van Werkendammers om mee te spelen in deze megaproductie. Uiteraard valt er in de komende maanden nog een heleboel voor te bereiden en te besluiten, maar het doel staat vast: in september 2012 wordt er gespeeld!

De eerste bijeenkomst is op 28 april in Tavenu in Nieuwendijk. Tijden zijn vooralsnog niet bekend.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam utopia wakend oog
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.