vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Motorrijder omgekomen op afrit A27 bij Hank

23 april 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Een motorrijder is vrijdagmiddag overleden toen hij botste met een auto onderaan de afrit Hank op de A27. De motorrijder was op slag dood. Het ongeluk gebeurde rond kwart over vijf op de Jachtsloot, net na de afslag. De traumahelikopter was wel opgeroepen, maar hoefde niet meer te komen.

Vanaf snelweg
De motorrijder werd aangereden door een 46-jarige automobilist uit Papendrecht. Die kwam vanaf de A27 en nam de afslag Hank. Onder aan de afrit reed de automobilist tegen de motorrijder. De motorrijder kwam vanuit de richting Dussen over de Jachtlaan en wilde kennelijk in de richting van Hank rijden.

Afrit afgesloten
De afrit was een tijd afgesloten en er stond een file van enkele kilometers voor de afrit. Verkeersongevallenanalisten hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. De automobilist is door de politie verhoord en door de ambulancebroeders nagekeken. Hij raakte niet gewond. (Omroep Brabant)

Lees meer over:

Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.