maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Almkerker gearresteerd op verdenking beroving

22 april 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK/GORINCHEM - In het onderzoek naar de beroving van een 16-jarige pizzakoerier heeft de politie deze week drie verdachten aangehouden. Twee 18-jarige mannen uit Gorinchem werden op dinsdag 19 april aangehouden, vanmorgen hield de politie nog een derde verdachte aan. Dit betreft een 19-jarige man uit Almkerk. De politie kwam de verdachten op het spoor mede dankzij diverse getuigenverklaringen.

Het 16-jarige slachtoffer uit Gorinchem was zaterdagavond 26 maart aan het werk als pizzakoerier. Toen hij rond 22.00 uur bij een woning aan de Tiende Penninglaan een pizza wilde bezorgen, gaf de bewoner aan geen pizza te hebben besteld. Vervolgens kwamen twee jonge mannen aangelopen, die de pizzakoerier een klap gaven, vastpakten en bedreigden met een scherp voorwerp. Toen de pizzabezorger zijn geld af gaf, gingen de jongens er rennend vandoor. Daarbij namen ze ook een rode tas met daarin drie kartonnen dozen met pizza's mee.

De drie verdachten worden vrijdag en dinsdag voorgeleid. De politie onderzoekt of de drie bij nog meer berovingen zijn betrokken.

Lees meer over:

Almkerk beroving pizza koerier
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.