maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Gratis overtocht op eerste vaardag Pontje Steur

21 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op Koninginnedag, zaterdag 30 april, gaat het vaarseizoen van Pontje Steur weer van start. Wandelaars en fietsers kunnen vanaf 10.00 uur die dag weer gebruik maken van het pontje dat vaart in de Biesbosch tussen Draepkilweg en ’t Kooike. Deze eerste vaardag kunnen passanten gratis over varen met Pontje Steur.

Pontje Steur vaart alweer voor het elfde seizoen en brengt elk jaar weer meer fietsers en voetgangers naar de overkant van het Steurgat. De vrijwillige pontschippers geven graag informatie over de Biesbosch en alles wat er in de nabije omgeving te zien en te doen is. Reden genoeg voor elke recreant om zijn wandel- of fietstocht ook via het pontje te laten lopen, om zo zelf deze plekjes te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een overtocht waarop de Biesbosch zich op z’n mooist laat zien.

In de maand mei en de tweede helft van september vaart het pontje tijdens de weekenden en op feestdagen. In juni, juli, augustus en tot half september wordt alle dagen gevaren van 10.00 - 18.00 uur.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam pontje steur
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.