Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Presentatie eerste woningen Den Eng in mei

21 april 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Woonlinie ontwikkelt gebied Den Eng komende jaren samen met gemeente Aalburg tot een volwaardige woonwijk. Het plan Den Eng is opgezet als woningbouwgebied met een dorps karakter dat de identiteit van Veen versterkt. De dorpse sfeer in de Grotestraat en aan de Maasdijk is als uitgangspunt genomen voor het karakter van Den Eng. 

In de eerste fase bouwt Woonlinie vier twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaande woning en elf starterswoningen. Deze woningen worden voor het eerst gepresenteerd tijdens de nieuwbouwbeurs Altena op 6 en 7 mei in Almkerk. De woningen in de eerste fase van Den Eng gaan in het vierde kwartaal van 2011 in verkoop.

Lees meer over:

aalburg veen woningen eng
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.