maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Asfalteringswerkzaamheden op N322

20 april 2011 (door WerkendamNet)

REGIO -  Er zijn wegwerkzaamheden aan de provinciale weg N322 tussen Nieuwendijk en Andel. Lokaal worden de slechte plekken in deze weg gerepareerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de provincie Noord-Brabant.

Overzicht werkzaamheden

De geplande werkzaamheden worden in de periode tussen 11 en 28 april in de nachtelijke uren tussen 20.00 uur en 06.00 uur op werkdagen van maandag tot donderdag uitgevoerd. Voor de uitvoering zijn onder voorbehoud in totaal 9 nachten nodig. Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer omgeleid. De weg wordt hiertoe in fasen afgesloten. Buiten de werktijden zal de weg normaal te gebruiken zijn voor het verkeer. Bestemmingsverkeer kan via aangepaste routes de plaats van bestemming bereiken.

Minder overlast

Met het oog op een naderende reconstructie van de totale weg wordt nu alleen het hoogst noodzakelijke onderhoud uitgevoerd. Hierdoor wordt de overlast vanwege ad hoc maatregelen verminderd.

Lees meer over:

Altena Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.