vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Politie onderzoekt inbraak supermarkt

20 april 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Vannacht hebben onbekenden rond 03.45 uur geprobeerd in te breken in een supermarkt aan de Kerkstraat. Aan de voorzijde van de winkel werden twee grote ruiten met vermoedelijk een breekijzer ingeslagen. De daders konden de winkel niet binnen omdat achter die ruiten twee grote containers met planten stonden. Het zou volgens een getuige gaan om drie daders die in een blauwkleurige auto wegreden. Op dinsdag 7 april jl. werd ook al in deze winkel ingebroken, toen werden er sigaretten buitgemaakt. De politie stelt een onderzoek in.

Lees meer over:

Inbraak supermarkt Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.