Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem E2 wint ruim van Noad'32

20 april 2011 (door WoudrichemNet)

Woudrichem E2 wint ruim van Noad 32. PDF Afdrukken
Woudrichem E2 speelde zaterdag tegen Noad ´32 uit Wijk en Aalburg. Noad stond onderaan en had tot zaterdag nog geen wedstrijd gewonnen. Direct vanaf het begin zette Woudrichem Noad onder druk met enkele mooie aanvallen, helaas zonder doelpunt.

 

De eerste corner bracht echter wel succes. Aron schot in, de keeper stompte de bal weg voor de voeten van Ruben. Dat had hij beter niet kunnen doen, vanwege de enorme schotkracht van Ruben die ook prompt de een nul scoorde. Het was Mats die voor de tweede zorgde. Hij passeerde zijn tegenstander en schot onhoudbaar laag in de hoek.  Noad wist aan de verdediging van E2 te ontsnappen en door de benen van de verder goed keepende Daniel scoorden zij een tegen doelpunt. Aron gaf meteen een reactie door direct na de aftrap buitenom te gaan en fraai af te ronden. Vanaf links lukte het buitenom gaan ook, uit een voorzet maakte Mats zijn tweede doelpunt. Nog voor de rust zorgde Redmer voor de ruststand van 5-1. Zijn afstandschot werd door een verdediger van richting veranderd en was daardoor voor de Noad keeper onhoudbaar. Na de rust begon Noad beter te verdedigen. De keeper kwam steeds beter in vorm en het lukte Woudrichem niet echt meer om de score uit te bouwen. Twee keer slaagde Woudrichem erin het net te vinden. Mats nam de eerste voor zijn rekening. En Daniel scoorde met een mooi puntertje de laatste. Een ruime 7-1 overwinning. Zaterdag is de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Andel.

WOUDRICHEM - Het elftal Woudrichem E2 speelde zaterdag tegen Noad´32 uit Wijk en Aalburg. Noad stond onderaan en had tot zaterdag nog geen wedstrijd gewonnen. Direct vanaf het begin zette Woudrichem Noad onder druk met enkele mooie aanvallen, helaas zonder doelpunt.

De eerste corner bracht echter wel succes. Aron schot in, de keeper stompte de bal weg voor de voeten van Ruben. Dat had hij beter niet kunnen doen, vanwege de enorme schotkracht van Ruben die ook prompt de een nul scoorde. Het was Mats die voor de tweede zorgde. Hij passeerde zijn tegenstander en schot onhoudbaar laag in de hoek. Noad wist aan de verdediging van E2 te ontsnappen en door de benen van de verder goed keepende Daniel scoorden zij een tegen doelpunt. Aron gaf meteen een reactie door direct na de aftrap buitenom te gaan en fraai af te ronden. Vanaf links lukte het buitenom gaan ook, uit een voorzet maakte Mats zijn tweede doelpunt. Nog voor de rust zorgde Redmer voor de ruststand van 5-1. Zijn afstandschot werd door een verdediger van richting veranderd en was daardoor voor de Noad keeper onhoudbaar. Na de rust begon Noad beter te verdedigen. De keeper kwam steeds beter in vorm en het lukte Woudrichem niet echt meer om de score uit te bouwen. Twee keer slaagde Woudrichem erin het net te vinden. Mats nam de eerste voor zijn rekening. En Daniel scoorde met een mooi puntertje de laatste. Een ruime 7-1 overwinning. Zaterdag is de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Andel. (vv Woudrichem)

Lees meer over:

woudrichem aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.