Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Dringend collectanten nodig

20 april 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / AALBURG -  Bijna is het zover. Dinsdag aanstaande start de eerste landelijke collecteweek van onze partnerstichting The Style Foundation. We zoeken met spoed nog een aantal collectanten in de Gemeente Wijk en Aalburg. 

In de Gemeente Wijk en Aalburg gaan we collecteren van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 april 2011. Het enige wat we van je vragen is maximaal vier uur van je tijd. Tenzij je natuurlijk meerdere avonden ons wilt helpen...

Wil je ons, en uiteindelijk de bevolking in Kenia helpen?
Mail dan nu direct carolien_mini@hotmail.com. Ook voor vragen kan je bij Carolien den Dekker terecht.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.