woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Werkproject werkloze jongeren feestelijk gedoopt

19 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -- Bij Scheepswerf Jooren werd afgelopen vrijdagmiddag het schip Behouden VaaRt 1 gedoopt. Het vaartuig is door diverse (werkloze) jongere opgeknapt. Vol trots keken zij toe hoe 'hun boot' te water werd gelaten.
Het project 'Behouden Vaart' is een samenwerking tussen de dertien deelnemende scheepswerven in de regio (die materiaal, vakmensen en hun locatie ter beschikking stellen), het Regionaal Actieplan Jeugdwerkloosheid en de RSD (selectie jongeren, coördinatie, administratie etcetera.).
 

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam jooren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.