Friday 17 September 2021

Alles over Altena

B&W ziet Windpark Andelsche Weide niet zitten

19 april 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Dinsdagavond zal de inititiatiefnemer voor het plaatsen van windmolens in Giessen reageren op de afwijzing door de gemeente Woudrichem.Het gemeentebestuur ziet liever geen windmolens in Giessen en is daarom niet bereid het bestemmingsplan aan te passen. Vijf windmolens ten zuiden van de N267, bij het Bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen, kunnen er ruim 9.000 huishoudens van electra voorzien. Toch ziet het college van B & W 'Windpark Andelsche Weide' niet zitten. Tijdens de opiniërende vergadering van dinsdag 19 april zal de aanvrager Raedthuis Windenergie b.v. inspreken. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.