zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Raadslid Joost Kant 'laaiend' op wethouder De Jong

19 april 2011 (door WoudrichemNet)

REGIO - "Ik ben laaiend omdat er blijkbaar in Werkendam iemand is die denkt dat de Woudrichemmers en Aalburgers een achterlijk volkje is dat zo onder de voet gelopen kan worden door een grote weldoener, wethouder Wim de Jong van Werkendam". Het zijn rake woorden in een open brief aan het adres van wethouder De Jong, afkomstig van het Woerkums raadslid Joost Kant (PvdA). Kant is het handelen van De Jong met betrekking tot de verbreding van de A27 meer dan zat. Ook ziet Kant in De Jong een 'respectloze' collega. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.