zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Vrijstaande woning brandt volledig uit

19 april 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - Brandweer en politie rukten dinsdagochtend 19 april 2011 rond 08.45 uur uit voor een woningbrand in Genderen. Het ging om een uitslaande brand in een vrijstaande woning aan de Oegemastraat. Er raakte niemand gewond. De woning ging totaal verloren en is onbewoonbaar verklaard. Volgens de brandweer was het vuur vermoedelijk al langere tijd aan het smeulen tussen de balkenlaag van de eerste verdieping. De brand ontstond rond het rookkanaal van de schoorsteen van de houtkachel. Om 11.30 uur was de brandweer klaar met alle bluswerkzaamheden.

Voor de gedupeerden is Stichting Salvage ingeschakeld. Salvage treedt op namens de gezamenlijke brandverzekeraars en verzorgt de eerste opvang van betrokken en neemt schadebeperkende maatregelen.

Lees meer over:

woningbrand Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.