vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

SSS dames 1 kijkt terug op succesvol seizoen

18 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag reisde de dames van SSS Werkina af naar Barendrecht voor de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Spirit. De dames uit Nieuwendijk staan het hele seizoen al stabiel op de vijfde positie in de regiodivisie. De dames uit Barendrecht konden bij aanvang van de wedstrijd de punten nog goed gebruiken om behoud in de regiodivisie volledig veilig te stellen.

De eerste set begon rommelig aan de zijde van SSS Werkina. Het team kreeg de sterke service van Spirit niet onder controle en maakte daarnaast slordige foutjes. Al met al wist Spirit een flinke voorsprong uit te bouwen. SSS Werkina kon zich echter herstellen en terugvechten in de wedstrijd.
 
Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.