maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Foranto dames 2 bevestigt promotie

18 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De dames 2 van Foranto moesten op de laatste competitiedag naar Made om tegen Jola Olympus te spelen. Met zeven van de elf dames begonnen ze deze wedstrijd. Er stond niets meer op het spel want promotie was veiliggesteld, maar de sportieve plicht moest vervuld worden.

 
De eerste set was een makkie! De Werkendammers pakten het initiatief en hielden dat de hele set. De coach van de tegenstanders reageerde pas met een time out bij de stand van 16-24. Dat was duidelijk te laat, want de set eindigde bij 16-25. De tweede set ging nog gemakkelijker.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.