Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem - ONI 5-2

18 april 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Voor de spelers en technische staf zit er dit jaar geen vakantie in het voorseizoen in, maar daar zal op Het Bolwerk niet over gemopperd worden. Er zal dan hoogstwaarschijnlijk aangetreden moeten worden in de nacompetitie met als ultieme prijs een rentree in de derde klasse, waaruit de Woerkumers vorig seizoen degradeerden. Daarmee zou het verblijf in de vierde klasse maar tot een jaartje beperkt worden. Op het zonnige en altijd gezellige Bolwerk maakten de manschappen van Hans van Gameren het zich voor de thee nog knap lastig. Weliswaar kwamen de groen/witten door een eigen doelpunt nog wel op een 1-0 voorsprong, maar daarna waren het de Gravenmoerders die door Maikel Jolie uitliepen naar de 1-2 ruststand. Na de thee werd er uit een ander Woerkums vaatje getapt en werd de klus alsnog geklaard. Wilty Schaap schoot al vlot de gelijkmaker binnen en mocht even later vanaf elf meter nogmaals aanleggen voor de 3-2. Bori Secrève (4-2) en Danny Groeneveld lieten vervolgens zien dat de Woerkumers niet alleen klaar zijn voor het restant in 4E, maar ook voor het 'toetje' van de huidige voetbaljaargang, de nacompetitie. (Stad Gorinchem)

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.