woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Burgemeester Carla Breuer on tour

16 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Op uitnodiging van buurtvereniging De Linde in Nieuwendijk bezocht burgemeester Carla Breuer onlangs een gedeelte van de Rijksweg en de Prinses Julianaweg. Aanwonenden vertelden dan enthousiast over hun vereniging en hun woonomgeving.20110412 005 verkleind.png

Ook ging de eerste burger in op de uitnodiging van de bewoners in de Werkensepolder I. Het gezelschap bezocht de Vloedanker en kreeg men uitleg van het Waterschap Rivierenland over de werking van de klep in het tunneltje, die gevolgd werd door een rondleiding over de Vloedanker, langs het speelveldje, achter de Stormrand langs, via de Richter langs de Rietheuvel naar de Kinderboerderij, waar de wandeling werd afgesloten.

De burgemeester wil op deze manier graag in gesprek komen met de bewoners en met hen praten over de leefbaarheid van de wijk. Zij hoort graag wat er mooi en interessant aan uw straat is, waarom woont u daar en met hoeveel plezier? Eventuele knelpunten kunnen natuurlijk ook aan bod komen.

Wilt u Carla Breuer ook laten zien hoe mooi uw straat is?
Dat kan door u aan te melden bij mevrouw Wieneke Scholtens, wieneke.scholtens@werkendam.nl of via (0183) 50 72 00. U kunt ook al contact opnemen voor afspraken voor na de zomer. (Foto gemeente Werkendam)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.