maandag 6 december 2021

Alles over Altena

De Friendship tijdens Pasen naar Gorcum

16 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ook dit jaar ligt de Friendship, het schip van de interkerkelijke stichting Tienerfriends, tijdens het Paasweekend weer in Gorinchem! Drie volle dagen met activiteiten, optredens en nog veel meer. De bemanning nodigt iedereen van harte uit voor dit bijzondere weekend. Tijdens de openingsuren is aan boord van de Friendship van alles te doen voor jong en oud.
 

Op zaterdag is gaat het schip open vanaf 11.00 uur, om 18.30 is er een buffet waarvoor we iedereen natuurlijk van harte welkom om mee te eten. ’s Avonds zal de band Kings Garden een optreden geven aan boord van het schip. We sluiten de avond af met een mooie film.
Op eerste Paasdag (zondag) is het schip open tussen 12.00 en 00.00. Om 21.00 uur (na afloop van de Paasjubel in sporthal de Oosterbliek) is de jaarlijkse PaasPraise, de muzikale begeleiding van deze speciale Paasdienst wordt verzorgd door diverse jonge muzikanten uit de regio. Tijdens deze dienst staat natuurlijk het hoe en waarom van Pasen centraal!
Op maandagochtend zullen verschillende groepen met jongeren te vinden zijn in Gorinchem en zal er op diverse manieren aandacht worden gevraagd voor het Paasevangelie.


Iedereen is van zaterdag tot maandag van harte welkom op de Friendship. Het schip ligt bij de Merwedesluis (aan het begin van de binnenstad, kruising Korte brug-Westwagenstraat). De koffie met wat lekkers staat klaar en er is altijd tijd voor een goed gesprek of om een potje te gamen, darten of tafeltennissen. Toegang en consumpties zijn gratis.
Meer informatie is te vinden op: www.tienerfriends.nl

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.