woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Werkendam krijgt KvK-certificaat

15 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Carla Breuer, burgemeester van gemeente Werkendam, heeft donderdag van Ton Nelissen, voorzitter van de Kamer van Koophandel, de prijs ‘Koploper in Uitmuntende Dienstverlening’ ontvangen.

De prijs heeft de gemeente verdiend, omdat ze uitblinken op het gebied van dienstverlening aan ondernemers. Met een score van 7.9 was Werkendam samen met de gemeente Oss het beste op dit gebied. Op het gebied van adequate, snelle en vriendelijke aanpak van het behandelen van vragen van ondernemers kwam Werkendam het sterkst uit de bus. “Op deze punten levert Werkendam excellent werk”, vertelt de trotse burgemeester van Werkendam Carla Breuer. Toch is het niet vanzelfsprekend dat de prijs naar Werkendam ging. “Goede dienstverlening is in onze gemeente één van de streefpunten. En dan is het goed om te zien dat je medewerkers zo goed presteren op dit gebied. Deze prijs is hun verdienste, want zij hebben dit geweldige resultaat gerealiseerd”, vertelt Breuer. Het streefpunt voor volgend jaar is om de koppositie te behouden en te proberen, waar mogelijk, punten te verbeteren. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.