Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Andel wandelt in Nijmegen

15 april 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Groot nieuws voor de mannen van Andel Wandelt. Voor Anton van Rijswijk en Hans de Weerd leverde de loting voor deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse namelijk een prachtig resultaat op. Beiden zijn ingeloot onder de respektievelijke nummers 502499 en 501553. Dat wordt dus voorbereidingen treffen: ´Wordt er in of rond Nijmegen geslapen of wordt elke avond het vertrouwde eigen bed opgezocht, trainen we nog wat extra of is de voorbereiding door de tweewekelijkse tochten voldoende...´ etcetera. In ieder geval geweldig dat AndelWandelt in dit groots evenement is vertegenwoordigd. (Andel wandelt)

Lees meer over:

woudrichem andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.