vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Joop Gottmers (ex-drugsverslaafde) informeert Aalburgse jeugd

13 april 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  Het  Willem van Oranjecollege, locatie Wijk en Aalburg organiseert in samenwerking met de gemeente Aalburg een project rondom het thema verslaving.

Omdat de verslavingsproblematiek helaas niet aan de school voorbij gaat is het belangrijk om leerlingen preventief en nog beter te informeren. In dat kader wordt er voor de leerlingen uit leerjaar 3 een aantal workshops georganiseerd, waarbij o.a. wordt meegewerkt door: Novadic Kentron, Moedige Moeders, GGZ Breda, Stichting De Hoop, Veilig Verkeer Nederland.
Ook Joop Gottmers verleent zijn medewerking. Hij was een verslaafde drugsdealer, Europees bokskampioen. Nu geeft Joop Gottmers (44) als preventiewerker bij ‘Stichting Voorkom!’ voorlichting op scholen over de gevaren van drugs, alcohol en roken

Deze workshops vinden plaats op woensdag 20 en donderdag 21 tijdens schooluren.

Op woensdag 20 april a.s. is er in de aula van de school een avondprogramma met medewerking van o.a. burgemeester Naterop, Johan Cahuzak, moedige moeders, de GGD en de politie. Deze avond is bedoeld voor leerlingen van leerjaar 3 en hun ouders.
Het programma begint om 18.30 uur en zal tot ca. 19.45 uur duren.

Lees meer over:

verslaving gottmers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.