woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Scheepsgroep Werkendam op Construction & Shipping

12 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - GORINCHEM:  Op 10, 11 en 12 mei wordt weer de Construction & Shipping Industry Gorinchem georgniaseerd. Drie dagen lang een regionaal platform waar ondernemers en relaties uit de technische, metaalverwerkende en maritieme branche elkaar ontmoeten. Ook  Scheepsgroep Werkendam is daar te vinden (standnummer 411).  Rond de Werkendamse Beatrix- en Biesboschhaven is een groot aantal bedrijven geconcentreerd dat diensten verleent aan de binnenscheepvaart. Voor wie iets met scheepvaart heeft: 10, 11 of 12 mei in de Evenementenhal in Gorinchem

Lees meer over:

Werkendam Werkendam scheepsgroep
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.