woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Podiumplaats voor Phil Ruitenberg

12 april 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Phil Ruitenberg reed zondag op het circuit van Berghem in de tweede race om het Nederlands kampioenschap 50 cc wegrace naar een podiumplek. Rijswijker Gerard van Helden werd derde in de Sportklasse. Racing team Ruitenberg was al op vrijdag aanwezig om zo nog wat extra testwerk en training te kunnen doen, ook Rijswijker Gerard van Helden die al in Lelystad zijn debuut maakte in de Sportklasse was van de partij. De trainingen op zaterdagochtend verliepen goed voor de regiocoureurs, Gerard van Helden wist in zijn klasse de snelste ronde te rijden en mocht dus vooraan vertrekken in zijn wedstrijden. (Nieuwsblad)

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.