Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Kunstveiling in Andel

12 april 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Eindelijk kans op waardering voor uw kunstzinnige creaties. Eindelijk kans op een persoonlijk kunstwerk voor betaalbare prijs. Uw kunst verkocht voor het goede doel. Dat kan nu in Andel. Enkele  weken geleden deed werkgroep ZWO van Gereformeerde kerk de Voorhof te Andel deze oproep. En nu dus ook een oproep voor u.  Tot nu toe werd al enthousiast gereageerd.
In de expositieruimte prijken inmiddels zo’n 35 schilderijen, gedichten, keramiek, aquarellen en andere kunstwerken. Tot maandag 18 april kunnen nog kunstwerken voor de expositie worden ingeleverd bij het kerkgebouw. Om 19.00 uur kunnen de dikwijls uiterst fraaie werken worden bekeken tot de veiling om 19.30 uur. Onder deskundige leiding worden de stukken daarna bij opbod verkocht. De opbrengst gaat naar stichting Yuyaq in Peru en zorgt dat aan hun lot overgelaten ouderen kans krijgen op een menswaardige bestaan in de herfst van hun leven. Met nadruk worden ook mensen van buiten de kerk gevraagd mee te doen en / of de veiling te bezoeken aan de Julianastraat te Andel .

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.