woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Zoon bedreigt vader en vernielt huisraad

11 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie hield zondagmorgen een 23-jarige man aan nadat hij in zijn ouderlijke woning huisraad vernield had en doodsbedreigingen had geuit tegen zijn 61-jarige vader. De zoon is op het bureau in verzekering gesteld. De politie ontving rond 00.30 uur de melding van een huiselijk geweldsituatie in een woning in Werkendam. Daar werden de agenten aangesproken door de moeder van de verdachte. Zij meldde dat haar zoon door het lint was gegaan en daarbij alles kort en klein geslagen had. Voorafgaand en tijdens de vernieling bedreigde hij zijn vader woordelijk met de dood.  Uit angst was de vader de woning uitgevlucht. Tijdens het gesprek hoorden de agenten de zoon vanaf de eerste verdieping schreeuwen en met spullen gooien. Na op hem ingepraat te hebben werd hij rustiger en ging hij zonder problemen mee.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.