maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Asfalteringswerkzaamheden N322 vanaf 11 april

11 april 2011 (door WerkendamNet)

REGIO WERKENDAM -  Op maandag 11 april starten wegwerkzaamheden aan de provinciale weg N322 tussen Nieuwendijk en Andel. Lokaal worden de slechte plekken in deze weg gerepareerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de provincie Noord-Brabant.

De werkzaamheden aan de N322 starten op maandagavond 11 april 2011. De geplande werkzaamheden worden in de nachtelijke uren tussen 20.00 uur en 06.00 uur op werkdagen van maandag tot donderdag uitgevoerd. Voor de uitvoering zijn in totaal 9 nachten nodig die - onder voorbehoud van werkbaar weer - in de periode tussen 11 en 28 april zijn ingepland.
Tijdens de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer worden omgeleid. De weg wordt hiertoe in fasen afgesloten. De omleidingsroutes worden door borden aangegeven. Buiten de werktijden zal de weg normaal te gebruiken zijn voor het verkeer. Bestemmingsverkeer zal via aangepaste routes de plaats van bestemming kunnen bereiken. (Werkendam)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.