woensdag 1 februari 2023

Alles over Altena

Gratis tennislessen bij TV de Hei

9 april 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK -  Woensdag en donderdag 13 en 14 april organiseert TV de Hei in samenwerking met Tennisschool Tom Kreemers uit Ammerzoden, de tennisschool van TV de Hei, de zogenoemde "Maak Kennis met Tennis" middagen en -avonden.

Iedereen die zin heeft kan gratis en zonder verdere verplichting nader kennis maken met de tennissport onder begeleiding van de tennisleraar. Tijdens deze proeflessen zullen de basisbeginselen van het tennis uitgelegd worden. Voor de jeugd zijn de middagen gereserveerd en voor de senioren zijn de twee avonden vrijgehouden.

Heb je zin om mee te doen, geef je dan vantevoren op bij Corinne Hartog, tel 0183-404998 of via hartog.spek@freeler.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.