woensdag 1 februari 2023

Alles over Altena

Dronken automobilist veroorzaakt verkeersongeval A27

9 april 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK -Zaterdagmorgen rond de klok van 05.30 uur verloor een 26-jarige automobilist de controle over zijn voertuig. Dit gebeurde op de rijksweg A27. In een bocht nabij de afrit raakte de auto waarin hij reed in een slip, sloeg over kop en kwam tot stilstand tegen een lichtmast. De bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 645 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. De man verklaarde tijdens het verhoor dat hij naast tien biertjes, drie alcoholische mixen en vijf flugels gedronken had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.