woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Korting zwemabonnement ook in 2011

9 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Voor de inwoners van Werkendam geldt ook in 20011 een korting van 20% op de normale abonnementprijs voor de zwembaden in Werkendam of Sleeuwijk. De kortingsregeling is een gebaar in de richting van de inwoners uit Dussen en Nieuwendijk die geen zwembad in de directe nabijheid hebben. Vanwege het succes van deze actie in de afgelopen jaren, heeft de gemeente in overleg met de zwembadbesturen besloten de actie in 2011 voort te zetten.
De voorverkoop begint bij zwembad Bijtelskil op woensdag 6 april en bij zwembad Werkina op dinsdag 12 april. Meer informatie over de data en tijden waarop de voorverkoop van nieuwe zwempassen en het opwaarderen van bestaande passen plaatsvindt, is te vinden op de websites van beide zwembaden

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.