vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Wethouder De Peuter principieel tegen deelname A27

9 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  In Werkendam is teleurgesteld gereageerd op het besluit van Woudrichem om niet mee te betalen aan de verbreding van de A27. "Zo gaan wij niet met onze inwoners om", aldus Wim de Jong De Werkendamse wethouder doelde met die opmerking op het belang van een beter A27 voor de regio.Wethouder Bas de Peuter (Woudrichem) is voorstander van een verbreding van de A27, maar vindt dat de provincie dat moet betalen. "Wij zijn principieel tegen een bijdrage", aldus De Peuter, die bovendien niet in de plannen van zijn Werkendamse collega Wim de Jong gelooft. (Brabans Dagblad)

 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.