Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Gemeente wil niet meewerken aan windpark 'Andelsche Weide'

9 april 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Het Brabants Dagblad schrijft: 'Het gemeentebestuur van Woudrichem wil niet meewerken aan de plaatsing van vijf grote windmolens in de polder bij Andel. Het Enschedese bedrijf Van Raedthuys Windenergie had daartoe een verzoek ingediend. Het project van Van Raedthuys luistert naar de naam Windpark Andelsche Weide. Het gaat om het gebied ten zuiden van provinciale weg N267, aan de overkant van bedrijventerrein Rietdijk. Het plan van het bedrijf is om daar vijf windturbines in lijn te plaatsen. De grond heeft nu een agrarische bestemming. De grondeigenaren zouden akkoord zijn met het plan.'

 

Lees meer over:

woudrichem andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.