woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

PvdA: 'Op zondag alle sporthallen open'

8 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Alle sporthallen in de gemeente Werkendam zouden op zondag beschikbaar moeten zijn voor sportverenigingen.Dat stelt de Werkendamse PvdAfractie in een brief aan het gemeentebestuur van Werkendam. De PvdA heeft afgelopen maanden 37 sportverenigingen aangeschreven met vragen over hun behoeften. Behalve in Hank (Campus) en in Dussen (De Fuik) kan er in de rest van de gemeente op zondag geen gebruik worden gemaakt van de sporthallen. De fractie vraagt zich onder meer af waarom er verschillende lijnen gehanteerd worden. (De Stem)

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.