maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Aanhouding na lek steken autoband

7 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Agenten hielden dinsdagmiddag een 24-jarige man uit Werkendam aan voor vernieling van de auto van een van zijn buren. Een bewoner van de Postelstraat meldde de vernieling en vertelde ook dat de buurman al langere tijd voor overlast zorgt. De gedupeerde had een conflict hierover met de dader en korte tijd later bleek een van de banden van zijn auto lek gestoken. De verdachte zou vervolgens tegenover de gedupeerde hebben toegegeven dat hij dit had gedaan.

De politie hield de 24-jarige man aan, die ogenschijnlijk onder invloed van verdovende middelen was en verward overkwam. In eerste instantie wilde de man de deur niet openen voor de agenten, maar deed uiteindelijk toch de deur voor hen open, waarna hij is overgebracht naar het politiebureau. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.